Terapije v polju Srca

Srečanja v polju Srca

Za vse, ki bi radi postali zavestni, našli svojo intuicijo ter odkrili polje zdravilne energije.

Srečanja v polju Srca so namenjena vsem, ki bi radi začutili živost v sebi, polno stopili v svojo moč, odkrili najgloblje darove ter si upali prisluhniti notranjemu glasu Srca, svoji intuiciji. Če ste se odločili, da bi radi opustili stare načine delovanja in bi se radi sprostili v svoji zdravilni energiji ter naredili nove korake v Življenju – potem dobrodošli!

Ko je težko in boli … in vendar veš, da obstaja nekaj več. In si dovoliš, da občutiš novo v sebi.

Ko izvajam energijsko zdravljenje občutim globok Mir in pomagam, da ga začutite tudi vi, da se lahko globoko sprostite in ponovno začnete zaupati Življenju. Bolj ko v sebi čutite svojo moč, več Življenja lahko spustite vase. Odpre se Srce, saj se počutite varne in sprejete. Takrat se začne globok proces transformacije in zdravljenja vaših najglobljih ran. Ko na temna mesta vaše biti posije ljubezen, zaslišite vaše vodstvo, kako vam šepeta resnice o Življenju. Začutite vaše darove in poslanstvo ter kako jih boste lahko udejanjili.

Poveča se vaša energijska pretočnost, odstranijo se blokade, ki vam preprečujejo, da bi bolj polno živeli. V globino začutite vašo moško ali žensko esenco, sproži se globoko zdravljenje Duše. Posledično telo zaživi in mnogo zdravstvenih težav izzveni.

heart
Kozmogram@ Manuela Kan

Kako izgledajo terapije in kaj z njimi pridobite?

S terapijami začnem tako, da se moje Srce poveže z vašim. In poslušam katere metode in orodja, vam bodo najbolj pomagala, da postanete bolj zavestni in prisotni tukaj in zdaj. Skozi pogovor, sveto invokacijo, aktivne meditacije ali z zdravljenjem v tišini, lahko z občutkom varnosti pogledate, kaj se skriva zadaj za vašimi težavami. Ponavadi vas tam čaka lonec zlata – ljubezen, vaša spoznanja in uvidi ter ideje o tem, kaj bo vaš naslednji korak v življenju. Nova spoznanja občutite v telesu, kar pomeni, da spoznate novo s celim svojim bitjem. To pa vam daje navdih, moč in energijo.

Da pa bi se lahko temu odprli, vam pomagam, da se v vas postavijo stabilni temelji. Skupaj ponovno odkrijeva vaše mesto, občutite svoje meje in jih začnete spoštovati. Začne se proces čiščenja linije prednikov in povezovanja z vašo izvorno linijo. Pomagam vam spoznati kdo ste in od kod izhajate. Šele ko se to postavi, lahko v miru začnete poslušati svoj glas in mu slediti.

V naslednji stopnji vam pomagam, da se sprostite v svojo zdravilno energijo. To lahko naredite, ko se soočite s svojimi sencami. Za to je potreben pogum in tudi tega skupaj najdeva, ko spoznate, da se ne rabite več boriti ali bežati. Ko opustite kritike, obsojanja ter strah pred tem, da vas drugi obsojajo, se začnejo postavljati vaši zgornji centri v telesu – vaš intimni prostor Srca, vi sami. Obremenjujoče misli prepustijo svoj prostor modrosti in spoznanjem, obsojanje in kritika se prelevita v sprejemanje. Takrat se končno lahko prepustite vašemu vodstvu, ki je z vami že celo življenje. Postanete samostojni!

Še posebej pomagam ženskam da začutite svojo ženstvenost in moškim, da začutite svojo moškost znotraj sebe.

Ali veš kako se čuti tvoja globoka ženska oz. moška esenca? Ali jo lahko v polnosti čutiš in živiš sebe?

daisy-heart-flowers-flower-heart-large

Na Srečanja v polju Srca lahko pridete enkrat, da izkusite, kako se občuti, ko ste v sebi in v svoji moči ter ljubezni. Za osnovno postavitev vaših temeljev so potrebni trije obiski, za globlji proces zdravljenja z namenom, da zasije vaša esenca pa je potrebnih 6 obiskov. Nato se lahko odločite za nadaljne odkrivanje svojih skritih delov in zdravljenje ran. Ker smo si zelo različni in izhajamo iz različnih prostorov, se dolžina procesa prilagaja glede na posameznika. Skupaj najdeva najbolj primeren način za vas.

Na voljo sem vam tudi preko Skaypa.
Z mano lahko stopite v kontakt in se prijavite na terapije tukaj!


Izkušnja zdravljenja v polju Srca klientov:

Če bi znala pisat rime, bi tole moralo biti v rimah, ker je izkušnja poetična, lepa, dotika se dobrega in slabega in da pomen. V bistvu pa ti govoriš besede kot poezijo. Prav spomnim se tvojih besed, večkrat ponovljenih, tukaj je varno, tukaj lahko vadiš, tukaj poskušaš.

Prav zanimiva izkušnja in toliko podob se mi je vtisnilo v spomin, ki potem tekom časa vstajajo in se spet polegajo. Taka sidra, ki imajo pomen in dajo moč. Najprej o zavedanju mojega prostora. Ostaja mi misel na moj “jajček” in kako so nekatere stvari moje in nekatere od drugih in da to včasih le ločim in se zavem tega. Čudovito.

Lepa podoba je podoba mojih prednikov, ki stojijo za mojimi ramami, moški, ženske in navijajo zame. Hočejo dobre. Sploh se mi je pa vtisnila v srce misel, da imamo vsi ene zgodbe, vse sorte se je zgodilo, fer, nefer, dobro, slabo, ampak ta podpora od zadaj iz preteklosti je neomajna in se nadaljuje v prihodnost. Res lepo. En tak občutek varnosti, tudi če vse ne naredim “prav”. 

Lepo mi je, ker to kar sva počeli, odzvanja kar naprej v meni. Sklada se z dogajanji, občutji, ki jih doživljam v življenju. Morda sem bila skeptična na trenutke, ali si rekla, ah, kaj se pa greš. Zadnje čase je to prav pogosto, a v meni so te močne podobe, ki vlečejo, ki imajo pomen in jih ne moram kar posekati.

Če bi znala pisat rime, bi tole moralo biti v rimah, ker je izkušnja poetična, lepa, dotika se dobrega in slabega in da pomen. V bistvu pa ti govoriš besede kot poezijo, reka življenja, z zanosom, s takim ritmom, da se človek priklopi in pelje.

Hvala za varen prostor, kjer je učenje, delovanje lažje. Prav spomnim se tvojih besed, večkrat ponovljenih, tukaj je varno, tukaj lahko vadiš, tukaj poskušaš. Katarina, Ljubljana


Prepričana sem, da se brez tvoje pomoči to nikoli ne bi zgodilo, saj bi še naprej krčila in zapirala svoje telo, ne bi sprejela menstruacije in verjetno tudi nikoli ne bi zanosila.

‘Tole pišem, ker bi rada s teboj podelila svojo izkušnjo, ki mi je šele sedaj postala jasna in pa svojo hvaležnost za to, da si mi pomagala bolj, kot si lahko predstavljaš.
Med eno od najinih seans sem med meditacijo in akupresuro doživljala takšno sprostitev in prepustitev, da se mi je očitno odprla neka dolgo zaprta energija in sem doživljala igro vijolične svetlobe (sva se potem tudi pogovarjali, kaj pomeni to), potem pa sem naenkrat zagledala velike modre otroške oči, oči radovedne deklice, ki me je pogledala od blizu. Ne vem, če se spomniš, tudi o tem sva takrat govorili. Torej, takrat mi to ni nič pomenilo in me je precej prestrašilo, zdaj pa točno te velike modre oči gledam v živo. Zdele so se mi znane in zdaj sem se spomnila, da sem jih videla takrat na terapiji.
Avgusta letos sem rodila deklico, ki ima sedaj, po dveh mesecih točno take oči. In prav čakala me je, da bom mentalno in fizično pripravljena na to, da jo sprejmem v svoje življenje. Prepričana sem, da se brez tvoje pomoči to nikoli ne bi zgodilo, saj bi še naprej krčila in zapirala svoje telo, ne bi sprejela menstruacije in verjetno tudi nikoli ne bi zanosila. Tako pa sem brez težav zanosila in imela čudovito nosečnost.
Torej, iz srca hvala za vso tvojo čudovito energijo in pomoč, ki sta mi omogočili to neverjetno izkušnjo. Vse dobro ti želim!’ Mama


Redko srečam koga, ki bi mi ob prvih trenutkih srečanja dal takšen občutek varnosti, dostopnosti in sproščenosti, kot ona.

‘Tako kot se vse stvari zgodijo ob pravem času, oziroma takrat, ko smo nanje dovolj pripravljeni, tako sem tudi Lejo spoznala ravno takrat, ko je bil za to primeren čas. Ena čudovita duša mi je povedala za drugo in tako sem bila kar naenkrat pred skokom v neznano. In to kakšnim. K Leji sem prišla zaradi bolečin, ki so mi onemogočale, da bi v polnosti uživala v tem, da sem ženska. Po 6 terapijah sem dobila veliko več kot to, da sem začutila svoje telo. Redko srečam koga, ki bi mi ob prvih trenutkih srečanja dal takšen občutek varnosti, dostopnosti in sproščenosti, kot ona. Vodila me je skozi spoznanja in občutke, ki jih sama nikoli ne bi odkrila, naučila me je, da se lahko počutim dobro tudi, če rečem ne in tega, kako sem lahko jaz v svoji najboljši obliki. In bolečine? Ali jih ni ali pa se pojavijo v tako blagi obliki, da jih z novim znanjem soočanja z njimi zelo hitro sprejmem in odpravim. Leja je čudovita, njena energija je tako pomirjujoča, da poleg nje brez težav prestopaš meje svojega znanega in udobnega balončka in se prepustiš.’ Tea Čejvan


Od nje sem odšla z večjim zavedanjem o vzrokih raznih težav, s tem, kako naj sedaj drugače gledam na življenje ter z večjim sprejemanjem sebe.

 “K Leji sem šla po eni strani zato, ker me je zanimala metoda, po kateri dela, po drugi pa zato, ker sem čutila, da so v meni še prisotne nerešene blokade, ki bi se jih rada znebila in sem verjela, da vsaka metoda prinese nekaj dobrega. Zelo verjetno je na to v veliki meri vplivala že sama Leja oziroma njena odprtost, prijaznost ter duhovna globina in moč, ki jih izžareva.
Sama terapija je potekala dokaj gladko in na preprosti način, odprejo se različna vrata in marsikaj privre na plano. Leja je ob vsem tem zelo razumevajoča in mila, kar človeka tolaži in pomirja, hkrati pa ti pomaga ozavestiti in razumeti, kar je potrebno.
Od nje sem odšla z večjim zavedanjem o vzrokih raznih težav, s tem, kako naj sedaj drugače gledam na življenje ter z večjim sprejemanjem sebe. Hvala Leja!” 
Darja Cupin

Z mano lahko stopite v kontakt in se prijavite na terapije tukaj!