Individualni ples

Ti, Srce in ples

 

ti
foto@ Tina Lašič

Se hočeš odpreti plesu v varnem prostoru in spustiti več Življenja vase, pa vendar čutiš, da rabiš zasebnost? Za to so namenjene individualne ure Plesa Srca.

Skupaj ustvariva ljubeč prostor in začneva z raziskovanjem. Pogledava kaj se trenutno dogaja v telesu, psihi, čustvih in globljih nivojih biti. Peljem te skozi proces, kako se odpirati vsem tem plastem v plesu, na zate najbolj primeren način. Počasi odstiraš plasti, ki ti preprečujejo, da bi bolj jasno videl/- a, kaj je tvoja resnica in kje te čaka tvoj dih. Ko vedno bolj spoznavaš sebe, se samozavest krepi in okrepiš meje za svoj prostor, da lahko varno v vsakem trenutku pokažeš skozi gib svoje Srce. Večje zavedanje sebe te opogumi, da se pokažeš svetu.

Gre za terapevtski proces, ki te pelje do novih občutij in spoznanj, ko odkrivaš svoj unikaten način gibanja. Dobiš orodja, kako se lahko tako v plesu kot v življenju povežeš s sabo in slediš svoji notranji inteligenci. Ko si pripravljen/-a, se lahko pridružiš skupini in nadaljuješ z odkrivanjem, kako se tvoj ples čuti v prisotnosti drugih in spoznaš, kako lahko navdihneš druge ter kako te istočasno drugi navdihujejo. Srca se povežejo.

Individualne ure so namenjene tudi ženskam, ki bi rade v varnem, zasebnem prostoru odkrile svojo esenco Boginje v svoji maternici. Ples ponudi hitro pot, da v telesu začnemo čutiti globlje nivoje svoje biti. Skozi določene vaje in ples, se lahko varno odpreš svoji spolni energiji, svoji vitalnosti, globoki ženstvenosti in se naučiš prepuščati tej reki življenja. S povezanostjo z Zemljo se lahko varno predaš svoji notranji intuiciji, neskončnemu izviru ljubezni ter zaživiš v polnosti kot ženska, ki je v svoji polni moči.

ženske
foto@Katja Povše

 Povprašaj me o podrobnostih tukaj!