Yuan Gong Qi Gong

Lepo vabljeni na delavnico 

Yuan gong Qi gong

Saša Benčina, slovenka živeča v San Franciscu, nam bo v Sloveniji prvič predstavila posebno prakso Qi gonga: Yuan gong. Saša je bila že nekajkrat v Sloveniji, ko je vodila delavnice zavestnega plesa 5 ritmov, tokrat pa nam bo predstavila celosten sistem energetskih vaj Yuan gong, ki nas bodo pripeljale nazaj v naše polno zdravje.

Največ, kar vam življenje lahko obljubi je, da se lahko pozdravite!

static1.

 

Yuan Gong je vrsta starodavnega Qi gonga, ki se osredotoča na krepitev zdravja, preventivo pred boleznimi in večanju zavesti. S pomočjo enostavnih a izredno učinkovitih starodavnih kitajskih vaj vas uči, kako lahko zberete neomejeno energijo Yuan qi, da lahko sami pozdravite svoje telo, um in duha. Uči vas, kako lahko kultivirate notranje vire energije, da lažje transformirate svoje življenje.

Yuan gong qi gong temelji na preprosti a učinkoviti metodi, ki odpre vaše energetske poti v telesu – meridiane in s tem obnovi vašo vitalnost. Nauči vas, kako lahko uskladite telo z delovanjem energije – qi in posledično naravnate svojo zavest na zavest popolnega zdravja. Šele, ko je vaša zavest povezana s telesom, vas vaša energija začne zdraviti.

DSC_0258_3

Učinek prakse je, da se vaše telo regenerira, um zbistri in srce odpre. Na fizičnem nivoju pomaga pri vseh kroničnih in akutnih bolečinah v telesu, težavah z organi, pri mišičnih napetostih, neravnovesju živčnega sistema, kronični utrujenosti in še bi lahko naštevali. Na nivoju uma vas vadba umiri, zbistri ter vam prinese občutek notranjega miru in osrediščenosti. Na čustvenem nivoju odpre vaše srce globljim nivojem ljubezni. Na duhovnem nivoju pa vam pomaga pri spreminjanju zakoreninjenih vzorcev delovanja in večanju zavesti.

Yuan gong je duhovnost v akciji!

Na delavnici se boste med drugim naučili  vaje Yuang Gonga, katere vam bodo ob rednem izvajanju prinesle  več energije in zdravja, v sebi boste čutili ravnovesje, čutili boste več moči, lažje se boste lotili vsakodnevnih opravil, vaša čustva pa bodo našla globoko ravnovesje in v vas se bo zbudila radost. Yuan Gong vzpodbuja kultivacijo pet osnovnih kvalitet, ki so zaupanje, odprtost, ljubezen, hvaležnost in spoštovanje, te pa vam z redno prakso spremenijo življenje.

Več si lahko preberete na www.fully-alive.net/qi-healing-therapies/

Vikend delavnica bo potekala od 16.7. do 17.7.

Da se boste lahko spoznali z vadbo in jo izkusili, smo v četrtek 14.7. od 19h do 21h pripravili UVODNO BREZPLAČNO PREDSTAVITEV (prostovoljni prispevki, obvezne prijave). Vse, ki vas bo vadba navdušila, se nam boste lahko pridružili čez vikend do zapolnitve mest.

Screen Shot 2015-04-13 at 11.06.57 PM16. in 17. 7. bo delavnica potekala od 10h do 17h z uro in pol odmora za kosilo.
Kje: Ljubljana, točna lokacija bo sporočena naknadno.

Cena delavnice je: 150 €
Cena delavnice s prijavami do 7.7. je 135 €

Prijave na tel: 041 359 415 ali mejl: leja@plessrca.si

Pridružite se nam in si osvežite poletje z vrelcem vaše notranje energije!

Če menite, da bi dogodek koga zanimal, mu/ji lahko posredujete tale mejl ali delite Facebook dogodek.

indexSaša Benčina je življenje posvetila temu, da vam pomaga, da znotraj sebe odkrijete svoj zdravilni potencial. Je učiteljica in izvajalka različnih zdravilskih praks, kot je Yuan gong qigong, 5 ritmov, terapevtska masaža, biosomatika, avtentično gibanje, strukturna integracija, terapevtsko izpraševanje (Inquiry Process), osrediščenje telesa in uma (Body-Mind Centering), Continuum in druge prakse čuječnosti. Združila je vse prakse, ki jih izvaja, s svojo globoko intuicijo, da bi vam stala ob strani, ko se vračate v naravno stanje celovitosti, zdravja in radosti. Pomaga tudi ženskam na poti njihovega opolnomočenja. Njena želja za vas je, da se spomnite moči ljubezni, ki jo nosite v svojem srcu, saj je v tem intimnem objemu vse mogoče.

Več o Saši si lahko preberete tukaj.